De ultieme gids voor de beste soundbars en hifi-producten van 2021

Als je klaar bent met het upgraden van je tv en je wilt je audio-ervaring verbeteren, dan ben je hier aan het juiste adres. In de wereld van home entertainment zijn soundbars en hifi-producten een essentiële aanvulling op je setup. Of je nu een film liefhebber, een serie-verslaafde of een muziekfanaat bent, een geweldige soundbar of hifi-systeem kan het verschil betekenen tussen een alledaagse kijk- en luisterervaring en een buitengewoon meeslepende ervaring. Hier is de ultieme gids voor de beste soundbars en hifi-producten van 2021.

Toen je dacht aan het upgraden van je thuisbioscoop, zorgde je ervoor dat je alles op je checklist had - een 4K of 8K ultra-HD televisie, een comfortabele bank, en een popcornmaker. Maar er ontbreekt iets. Je televisie heeft een geweldig beeld, maar het geluid is niet helemaal op het niveau. Dit is waar een soundbar binnenkomt.

Soundbars zijn compact, gebruiksvriendelijk en zorgen voor een beter geluid dan de ingebouwde luidsprekers van je televisie. De Sonos Beam (Gen 2) staat op onze lijstje als een van de beste soundbars van 2021. Deze soundbar is compact, eenvoudig te installeren en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij de Dolby Atmos-technologie. Het is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor het een uitstekende keuze is voor smart home-integratie.

Een andere geluidsbalk die de aandacht trekt, is de Samsung HW-Q950A. Het heeft 11.1.4 kanalen - het hoogste van elke soundbar en komt met achtereffect-luidsprekers en een draadloze subwoofer. Het ondersteunt ook Dolby Atmos en DTS: X voor een werkelijk meeslepend surroundgeluideffect.

Als je meer dan alleen televisie kijkt, wil je misschien ook investeren in hifi-producten. Hifi, of high-fidelity, producten zijn ontworpen om hoogwaardige geluidsreproductie en een naadloze luisterervaring te bieden. De Denon Home 350 is een van onze topkeuzes voor hifi-producten in 2021. Deze draadloze luidspreker biedt geweldig geluid, gebruiksvriendelijke functies en is compatibel met zowel Bluetooth als wifi voor gemakkelijke connectiviteit.

De Marantz PM6007 is een andere uitstekende hifi-optie. Deze versterker biedt een analoge modus die alle digitale circuitsuitschakelt wanneer ze niet worden gebruikt, wat resulteert in de zuiverste analoge luisterervaring.

Kortom, de sleutel tot een fantastische home entertainment ervaring ligt niet alleen in het visuele aspect, maar ook in de audio-ervaring. Of je nu een soundbar of hifi-product wilt toevoegen aan je setup, er zijn tal van uitstekende opties om uit te kiezen. Dus ga je gang, verbeter je film- en muziekervaring met de beste soundbars en hifi-producten van 2021.